VOORHOVEN'S VENNOOTSCHAP.

BEKIJK ALLE ESCAPE ROOMS

Wanneer de politie ter plaatse is, blijkt het lab veel meer te bevatten dan de productie van drugs. Deze chemicaliën alles wijst erop dat dit geen eenmansactie is. Maar wie stuurt de groep aan? En belangrijker nog, wat is het plan met al deze chemicaliën?

Voorhoven’s Vennootschap

Huur Voorhoven’s Vennootschap met alle benodigdheden voor een escape room beleving bij jou thuis. Inclusief verhaallijn, puzzels, attributen en omschrijving om zelf de escape room in te richten in slechts 10 minuten.

VEELGESTELDE VRAGEN

Over deze escape room

Maximaal 6 personen

Deze escape room kan je maximaal met 6 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om twee boxen te huren om het spel met twee groepen te spelen.

60 minuten

De speeltijd van deze escape room is 60 minuten. Mochten jullie er niet in slagen het binnen de tijd te halen. Dan kun je ook buiten de tijd de escape room volledig af maken.

Slechts € 55,-

De prijs van deze escape room is 55,-. Je kunt deze box bij ons ophalen of laten verzenden. De verzendkosten voor het heen- en terugsturen bedragen in totaal 15 euro per box.

Wat kan je verwachten?

Gesproken dialogen

Je bent onderdeel van dit onderzoeksteam, met gesproken dialogen, video’s die spontaan verschijnen en geluiden zit je in een levensechte audiovisuele beleving.

Keer terug naar voorhoven 

Voorhoven’s vennootschap is het tweede deel in de Voorhoven reeks. Echter is het niet nodig om Operatie Voorhoven te hebben gespeeld. Beide boxen zijn los van elkaar te spelen (zonder spoilers) of juist leuk als combinatie na elkaar.

Vind de dader 

De naam van de dader(s) moet naar boven komen in dit onderzoek. Ga op jacht en vind de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor dit alles.

Race tegen de klok

Een unieke race tegen de klok, waarbij teamwork, tactisch denken en plezier centraal staan.

Reserveren

Reserveer Voorhoven’s Vennootschap via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de reservering definitief te maken. Wij communiceren met het mailadres info@codekrakers.nl.