Vlucht 523

Huur Vlucht 523 met alle benodigdheden voor een escape room beleving bij jou thuis. Inclusief verhaallijn, puzzels, attributen en omschrijving om zelf de escape room in te richten in slechts 10 minuten.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vlucht 523 is nog maar net vertrokken wanneer de motor een defect blijkt te hebben. Doordat het niet meer mogelijk is om het vliegtuig veilig aan de grond te zetten, zal het defect aan boord moeten worden gerepareerd.

BEKIJK MEER ESCAPE ROOMS

Over deze escape room

Maximaal 8 personen

Deze escape room kan je maximaal met 8 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om twee boxen te huren om het spel met twee groepen te spelen.

60 minuten

De speeltijd van deze escape room is 60 minuten. Mochten jullie er niet in slagen het binnen de tijd te halen. Dan kun je ook buiten de tijd de escape room volledig af maken.

Voor kinderen

Deze escape room is speciaal ontwikkeld voor kinderen / jonge speurneuzen van 9 t/m 13 jaar. Met uitdagende puzzels, voorwerpen om te onderzoeken, video’s en geluiden.

Wat kan je verwachten?

Gesproken dialogen

Deze escape room bevat verschillende ingesproken stukken. De monteur, de piloot en ook het nieuws zorgen voor een levensechte spannende beleving bij jou thuis.

De oplossing

Op onderzoek uit gaan staat centraal in deze escape room. Zo moet de groep echt dingen doen om de opdracht te voltooien en de stroom weer te repareren.

Actie in de omgeving

Naast raadsels en puzzels zal de omgeving tot leven komen. Attributen en voorwerpen zijn onderdeel van het verhaal. Niets is wat het lijkt.

Uitdagend

Een uitdagend avontuur voor jonge speurneuzen waar ze hun hersens even flink zullen moeten kraken. Daardoor is deze escape room nog leerzaam ook.

Reserveren

Reserveer Vlucht 523 via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de reservering definitief te maken. Wij communiceren met het mailadres info@codekrakers.nl.