HET GEHEIM VAN DETECTIVE DE WIT.

BEKIJK ALLE ESCAPE ROOMS

Jaren geleden werden verschillende mannen spontaan om het leven gebracht, zonder motief. Nu 18 jaar later, na het pensioen van detective de Wit begint het hele spel weer opnieuw.

BEKIJK MEER ESCAPE ROOMS

Het geheim van detective de Wit

Huur Het geheim van detective de Wit met alle benodigdheden voor een escape room beleving bij jou thuis. Inclusief verhaallijn, puzzels, attributen en omschrijving om zelf de escape room in te richten in slechts 10 minuten.

VEELGESTELDE VRAGEN

Over deze escape room

Maximaal 6 personen

Deze escape room kan je maximaal met 6 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om twee boxen te huren om het spel met twee groepen te spelen.

60 minuten

De speeltijd van deze escape room is 60 minuten. Mochten jullie er niet in slagen het binnen de tijd te halen. Dan kun je ook buiten de tijd de escape room volledig af maken.

Slechts € 55,-

De prijs van deze escape room is 55,-. Je kunt deze box bij ons ophalen of laten verzenden. De verzendkosten voor het heen- en terugsturen bedragen in totaal 15 euro per box.

Wat kan je verwachten?

Gesproken dialogen

Om de escape room voor thuis zo echt mogelijk te maken zijn er gesproken dialogen toegevoegd. De stem van detective de Wit zal gedurende de escape room continu aanwezig zijn.

Digitaal en innovatief

De puzzels die deze escape room bevat, gaan verder dan fysieke / papieren varianten. Zo zijn er innovatieve, digitale gedeeltes aan deze escape room toegevoegd.

Actie in de omgeving

Naast raadsels en puzzels zal de omgeving tot leven komen. Attributen en voorwerpen zijn onderdeel van het verhaal. Niets is wat het lijkt.

Race tegen de klok

Een unieke race tegen de klok, waarbij teamwork, tactisch denken en plezier centraal staan.

Reserveren

Reserveer Het geheim van detective de Wit via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de reservering definitief te maken. Wij communiceren met het mailadres info@codekrakers.nl.