COVID-19

In navolging van de aangepaste maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, is Kibitka Outdoor per direct weer open. Voor alle activiteiten geldt dat we de richtlijnen van het RIVM volgen.

Om een veilige activiteit bij Kibitka Outdoor te kunnen garanderen hebben we spelregels opgesteld. Voor jullie komst vragen we jullie deze goed door te nemen.

Volg de algemene aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van het virus.

1

Handen wassen

Was voor je komst thuis je handen. Na de activiteit zorgen de instructeurs dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om hun handen te wassen.
2

Houd afstand

Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere en medewerkers van Kibitka Outdoor en volg de aanwijzingen van de instructeurs op.
3

Omkleden

De openbare kleedruimtes bij Kibitka Outdoor zijn sinds 15 juni weer geopend. Voor alle openbare ruimtes geld zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaken.
4

Blijf thuis

Blijf thuis wanneer je de volgende persoonlijke klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts.
5

Blijf thuis

Blijf thuis wanneer iemand binnen je omgeving de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts.
6

(Waardevolle) spullen

Neem alleen mee wat je niet kunt missen. Zo vermijden we dat overdracht via items plaats kan vinden.